CONCERT DE JULISSA A BARCELONA

 

Julissa

Julissa

El Centre Cristià Betlem (Cartellà 164-170, Barcelona) organitza un concert evangelístic el proper 4 de desembre, a les 20 hores, amb la participació de la cantant Julissa.

Nascuda a Chicago (EUA), aquesta cantant d’origen porto-riqueny va iniciar el seu camí musical als 12 anys en el cor de la seva església. Als 16 ja era cantant professional i, des d’aleshores, la seva carrera ha anat evolucionant fins a convertir-se en una de les cantants de música cristiana de major reconeixement dins la indústria. Ha realitzat gires per Estats Units, Amèrica Llatina i Europa, i ha rebut nombrosos premis i guardons. Actualment promociona el seu darrer treball “Adorándote”.

El preu de l’entrada és de 5 euros i, donada la limitació de l’aforament de la sala (300 persones) és imprescindible reservar les entrades amb antelació, contactant amb Mireya Martínez (663.920.367 o mireyamartinez87@hotmail.com).

CEC – 03/12/09

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats