COMUNICAT DE PREMSA

Amb el lema

JESUCRIST US ESTIMA! NO ESTEU SOLS!

 

Cristians evangèlics de Catalunya es concentraran el proper dissabte 12 de desembre, a les 19:30 h., per enviar un missatge solidari de suport als cristians que són perseguits al món a causa de la seva fe en Jesucrist.
Cada dia ens arriben notícies del que succeeix en països governats per diferents tipus de dictadures o amb presència de grups religiosos extremistes. En aquests països, es cremen temples, ataquen cases de cristians, i es posa a la presó, tortura, executa o assassina cristians i els seus líders, només pel fet de tenir i viure una fe diferent a la creença majoritària.

Un terrible exemple d’aquesta persecució va ocórrer el passat 1 d’agost de 2009. Segons l’agència Efe, centenars d’extremistes religiosos van cremar 50 cases de cristians i una església a la ciutat de Gojra, província de Punjab al Paquistan. Un total de set cristians, entre ells un nen i quatre dones, van morir carbonitzats i quinze persones més van resultar ferides.

Davant aquests fets i altres similars, el Consell Evangèlic de Catalunya, amb la col·laboració de la Comissió de llibertat religiosa de l’Aliança Evangèlica Espanyola, ha convocat concentracions silencioses a les principals ciutats catalanes per enviar un missatge de solidaritat i suport a tots els cristians perseguits al món. Els concentrats portaran pancartes de suport i encendran durant mitja hora espelmes restant tot el temps en silenci. En començar l’acte es llegirà el comunicat que explica el motiu de la manifestació.

Les concentracions se celebraran davant dels ajuntaments de Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida, Sabadell, Manresa y Vilanova i la Geltrú.

Per a més informació es pot visitar el web http://cristianosperseguidos.blogspot.com

En aquesta pàgina hi ha informació sobre els detalls de les concentracions del proper 12 de desembre i informació gràfica de les concentracions realitzades el 6 de maig de 2007, celebrades en motiu de l’assassinat de tres cristians evangèlics a Turquia. En aquella ocasió, 12.400 participants es van concentrar a 33 ciutats d’Espanya, 5.400 dels quals a 8 ciutats catalanes.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats