ARRIBA EL DVD DEL CULTE DEL DIA DE LA REFORMA

 

Culte del dia de la Reforma

31 d’octubre de 2009. El Canal 33 de la TDT retransmetia per segon any el Culte de celebració del Dia de la Reforma; en aquesta ocasió, des de l’Església Evangèlica Baptista de Castellarnau (Sabadell).

 

 

El Consell Evangèlic de Catalunya vol compartir la memòria d’aquesta jornada història amb tota la Comunitat Protestant i, per aquest motiu, ha editat un DVD amb les imatges del culte que està sent distribuït a totes les esglésies evangèliques membre del CEC i als participants en l’acte. A més, ha habilitat la possibilitat de veure el contingut del DVD accedint a la plana web del Consell Evangèlic de Catalunya.

 

Més informació, comunicacio@consellevangelic.cat

 

CEC – 03/12/09

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats