MLKGOSPEL A SANTS

 

El concert gospel organitzat el passat 8 de novembre per les tres comunitats evangèliques de Sants va ser memorable, tant per la seva raó de ser com pels resultats obtinguts.

L’any 2009 és el 80è aniversari del naixement de Martin Luther King. Per aquesta raó, l’Església Evangèlica Metodista Bethel, l’Església Evangèlica (Rector Triadó) i el Centre Evangèlic Cristià Missioner i d’Avivament (CECMAVI) es van unir per donar a conèixer la vida, pensament i acció d’aquest gran líder.

Prop de 600 persones es van aplegar per escoltar el cor Gospel.cat que, amb els seus càntics va compartir el missatge de pau que Luther King proposà; una pau, basada en la fe en Jesús, que va més enllà de la no violència i que arrela al més profund de l’ésser humà.

Els assistents van gaudir de la bona música, el missatge encoratjador i van demanar, en finalitzar l’acte, que aquesta proposta es repetís el proper any.

CEC – 19/11/09

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats