INCREMENT DELS ASSISTENTS ALS CULTES DELS CENTRES PENITENCIARIS

 

El Ministeri Evangèlic a Presons ha estat notícia en els darrers mesos per la seva activitat, especialment de tipus social, als centres penitenciaris de casa nostra, amb activitats de caire lúdic orientades a la rehabilitació social d’aquells que estan en situació de privació de llibertat.

Un altre fenomen remarcable és l’increment d’interns que assisteixen als cultes evangèlics que se celebren als centres penitenciaris de Catalunya; en especial al CP d’Homes i al CP de Joves –ara situat a la Roca del Vallès- on els coordinadors de la nostra entitat –Jaume Farré i Lídia Tudela- ens comenten el notable augment d’assistència. Aquest increment sobrepassa literalment les capacitats d’atendre de manera propera i individualitzada a totes les persones que ho demanen.

Si bé el nombre d’assistents als cultes evangèlics és fluctuant degut a diferents fenòmens que es produeixen dins els centres penitenciaris, també bona part d’aquesta nova situació és deguda a la fidel tasca dels equips de treball que s’encarreguen d’oferir setmanalment l’assistència als interns. El bon fer, la perseverança, l’esforç i la paciència dels col·laboradors del MEP ha donat com a fruit la confiança dels interns envers ells.

A més, el MEP està organitzant la sortida a Madrid per als coordinadors del Centres Penitenciaris de la nostra entitat per a assistir al 1er Congrés de la Pastoral Evangèlica Penitenciaria, organitzada per la Conselleria d’Assistència Religiosa de la FEREDE. Serà els dies 27 i 28 de novembre i el MEP participarà de manera directa presentant un informe de la seva tasca i moderant una sessió de treball sobre la normativa i reglament penitenciari.

CEC – 19/11/09

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats