EL CONSELL EVANGÈLIC DE CATALUNYA PRESENT A DIVERSES ACTIVITATS

 

Aquests darrers dies diversos han estat els compromisos que, en representació del Consell Evangèlic de Catalunya, ha atès el seu Secretari General, Guillem Correa.

El 12 de novembre, a Màlaga, participava a “Clame’09”, primera consulta llatina d’evangelització de musulmans a Europa. Convocada sota el lema “Construïm ponts”, va abordar la situació actual de relació entre el món cristià i musulmà. En paraules del seu coordinador, Federico A. Bertuzzi, “encara existeixen molt prejudicis que mantenen ambdós pobles molt separats, per raons històriques, ideològiques i religioses, i en canvi no pensem que la creu de Crist va ajudar a trencar el mur entre jueus i gentils.” El Secretari General va tenir al seu càrrec una ponència sota el títol “Fenòmen de la immigració i responsabilitat social de l’església”.

El 13 de novembre es presentava a Barcelona la pel·lícula “Damascus”, documental dramatitzat produït per Àgape Media Art que explica la conversió de Saule de Tars. Abans de la projecció, el Secretari General del CEC va adreçar unes paraules als assistents reflexionant sobre la dimensió evangelística de la figura de l’apòstol Pau.

Finalment, el 14 de novembre es traslladà a Terrassa per a assistir a l’acte de presentació del nou local de l’Església Unida de la ciutat. Un emotiu acte en el qual va adreçar unes paraules de felicitació i reconeixement a l’església pel seu esforç en la realització del projecte.

CEC – 19/11/09

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats