CELEBRADA LA I CONFERÈNCIA MISSIONERA DE L’ESGLÉSIA METODISTA

 

Amb el lema “Espanya, terra de missió”, es va celebrar els dies 11 i 12 d’octubre la I Conferència Missionera de l’Església Evangèlica Metodista Unida. La conferència s’adreçava als líders de les comunitats i aquelles persones interessades en l’àrea de missió i evangelítzació.

El text base de la conferència va ser “La collita és abundant, però els segadors són pocs. Pregueu, doncs, a l’amo dels sembrats que hi enviï més segadors” (Mateu 9.37-38). Partint d’aquest text es van establir dos èmfasis: la pregària i el dejuni per l’evangelització d’Espanya, i la consagració.

Els assistents van tenir temps per a la lloança, la reflexió i l’anàlisi de la situació actual i, de la mà del principal ponent, Carlos Roca, es van plantejar la urgència de l’evangelització i la necessitat de la participació de tothom en aquesta tasca prioritària de l’església.

La bona experiència viscuda ha fet néixer en tots els participants la voluntat d’una nova trobada, el proper any, en una data encara per determinar.

CEC – 19/11/09

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats