VOLS SER PROFESSOR DE RELIGIÓ EVANGÈLICA?

 

“Inicia el jove en el camí que ha de seguir: ni quan sigui vell no se n’apartarà”. Aquesta promesa bíblica és tot un repte per als pares i mestres que vetllen per l’educació espiritual i que necessiten eines adients per transmetre la Paraula de Déu.

Per fer front a aquesta tasca, els pares des de casa seva ensenyen els seus fills coneixements i valors; després, l’església, a través de les classes de l’escola del diumenge, aporta el seu gra de sorra.

Ara, però, també existeix la possibilitat de fer classes de religió evangèlica a l’escola pública. Però per fer-ho, necessitem persones disposades a acceptar aquest repte. Els requeriments per a ser professor d’ERE a Catalunya són:

Per donar classes als cicles infantil i primària,

  • Ser membre d’una església evangèlica
  • Ser diplomat en Magisteri
  • Tenir el Nivell C de català

 

Per fer classes a secundària,

  • Ser membre d’una església evangèlica
  • Ser llicenciat
  • Tenir el CAP (Curs d’Adaptació Pedagògica)
  • Tenir el Nivell C de català

 

En tots dos casos s’ha d’acreditar formació teològica.

Si estàs interessat o tens algun dubte, contacta amb el Consell Evangèlic de Catalunya per telèfon (93.424.10.20) o per correu electrònic (ere@consellevangelic.cat).

CEC – 05/11/09

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats