TRES COSES FONAMENTALS

- Fidel Caralt -

 

Veniu a mi tots els qui esteu cansats i afeixugats, i jo us faré reposar. Accepteu el meu jou i feu-vos deixebles meus, que sóc benèvol i humil de cor, i trobareu el repòs, perquè el meu jou és suau, i la meva càrrega, lleugera.

Mateu 11.28-30

 

Billy Graham va dir que tota persona busca tres coses fonamentals: busquem la pau, busquem trobar sentit a la vida i també busquem a Déu

Buscar la pau. Aquella pau de l’ànima que penetra el nostre ser i ens dóna la fortalesa per afrontar els problemes d’aquesta vida.

La segona cosa és trobar sentit a la vida. D’on venim, per què som aquí i cap a on anem.

El tercer és tenir una relació amb Déu. Tot i que molts neguen la seva existència, busquen quelcom que ompli el buit de la seva ànima; un buit que té forma de Déu i que només Ell pot omplir.

Potser la teva manera de viure no et deixa tenir pau i et tractes de convèncer que tot està bé. Però saps que no és així . Potser estàs cansat de cercar i no trobar respostes. Les coses materials d’aquest món no t’omplen ni donen sentit a la teva vida. Potser estàs angoixat i cansat d’una religiositat plena de legalismes.

Jesús et diu: “Vine a mi i jo et faré descansar

Perquè creure a Jesús és com tornar a casa quan estaves perdut. Perquè creure a Jesús és fer les paus amb el creador i començar a fer les paus amb tots els que t’envolten. Perquè creure a Jesús és descobrir que hi ha una nova forma de viure.

Hi ha que diuen : “Jo no vull seguir Jesús perquè no vull cap jou a la meva vida”.

És veritat, Jesús ens convida a posar-nos el seu jou, però aquest no és d’esclavitud. Ell diu: El meu jou es suau i la meva càrrega lleugera. És un jou que guia les nostres vides, ens dóna llum i ens omple del seu amor.

Sí, seguir a Crist és una decisió compromesa, però ens obra les portes a l’eternitat i canvia la nostra perspectiva d’aquesta vida. 

 

Noticias relacionadas:

  • <Fidel Caralt>  “I la vida eterna és que et coneguin a tu, l'únic Déu veritable, i aque ...

  • < Fidel Caralt > Mateu 16, 24-25 Diuen que un turista americà, a principis del segle ...

  • - Fidel Caralt -   El darrer dia de la festa, que era el més solemne, Jesús es posà dret i e ...

  • Mateu 5:3 < Fidel Caralt > Les estadístiques diuen que cada vegada hi ha més famílies ...

  • - Fidel Caralt -   Tots seguim un camí en aquesta vida. Vulguem o no, prenem decisions que ...

Els comentaris estan tancats