EL MEP AL DIARI DE GIRONA

 

El periodista Joaquim Bohigas signa l’article que el Diari de Girona va publicar el passat 17 d’octubre sobre el treball que el Ministeri Evangèlic a Presons (MEP) realitza als Centres Penitenciaris de Lleida i Figueres.

Sota el títol Una fe cristiana pràctica, el reportatge recull el treball que els voluntaris del MEP realitzen en aquests dos centres, mostrant especial interès pel tipus d’activitats que es realitzen, les motivacions del voluntaris, l’atenció integral als interns, etc.

En una extensa entrevista amb el coordinador del MEP, Carles Moya, el periodista aborda qüestions relacionades amb la vivència de la fe en un mitjà tan hostil i la manera en la qual els voluntaris del MEP afronten la seva responsabilitat envers aquests interns. Destaca, a més, la relació de respecte profund entre els voluntaris de les diferents confessions religioses.

Un treball que posa de manifest la bona tasca que des de fa molts anys el Ministeri Evangèlic a Presons ve realitzant en aquests i altres centres penitenciaris de casa nostra.

CEC – 05/11/09

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats