CONTRA ELS ABUSOS ALS INFANTS

 

L’ONG Compromiso y Misión organitza una xerrada-col·loqui sota el lema “Parem l’abús a la infància” . Serà el proper 14 de novembre, a les 6 de la tarda, a l’Església Evangèlica del carrer Mascaró 54 bis de Barcelona.

La xerrada serà a càrrec de Vicky Bernadet, fundadora i actual presidenta de la fundació que porta el seu nom, qui explicarà la seva experiència com a víctima d’abusos infantils. La seva fundació té com a objectiu oferir assistència integrals als adults que van ser víctimes d’abús sexual en la infància, i als menors i famílies que passen o han passat per aquesta situació.

A més de la xerrada, durant l’acte es presentarà el Programa PARE, al que Compromiso y Misión dóna suport i es projectarà un vídeo del treball que s’està realitzant.

CEC – 05/11/09

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats