AGENDA CEC: REUNIONS DE TREBALL

 

Dimecres, 4 de novembre.  En aquesta data el Secretariat del CEC es va reunir en una nova sessió de treball. Entre altres continguts, en el decurs de la reunió es va fer una valoració del Culte del Dia de la Reforma, emès pel Canal 33 de la TDT el passat 31 d’octubre.

D’altra part, també es van abordar diverses temàtiques relacionades amb la propera Assemblea General del CEC, convocada pel proper 21 de novembre.

 

Dissabte, 7 de novembre. El Secretari General del CEC assistirà a la reunió de la Comissió de Coordinació de la FEREDE, que convoca els membres de la Permanent i Consellers de l’entitat, així com els representants dels consells evangèlics autonòmics.

En preparació de la trobada, s’ha elaborat un informe que recull les activitats de les àrees i departaments del CEC en els darrers mesos.

CEC – 05/11/09

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats