57 CONVENCIÓ DE LA UEBE

 

Amb l’assistència de 185 delegats i 170 visitants, es va celebrar del 22 al 25 d’octubre la 57 Convenció de la Unió Evangèlica Baptista d’Espanya, amb un èmfasi especial en l’Evangelització.

L’Hotel Palace de la Playa de Gandia acollia aquesta trobada anyal que, en aquesta ocasió va comptar amb la presència de diversos convidats especials: Joao Emmanuel Carneiro, Vicepresident de la Unió Baptista de Portugal i David Coffey, President de l’Aliança Baptista Mundial; junt amb ells, Mariano Blázquez, Secretari Executiu de FEREDE, Gerson Amat, pastor a la IEE i José Luis Ansema, pastor a Guinea Ecuatorial.

Coincidint amb el 400 aniversari de la Primera Església Baptista a Amsterdam, es va dedicar un temps especial a la reflexió sobre la Història i Identitat Baptista, presentant-se el llibre “Historia de los Bautistas en España” del teòleg i escriptor Máximo García.

Dins les qüestions administratives, es va procedir a l’elecció de diversos oficials de la unió, resultant escollits els següents germans:

Juan Marcos Vázquez (Vigo), President

Juan Manuel Quero (Madrid – Buen Pastor), Vicepresident

Manuel Sarrias (València), Secretari General

Raúl López (Lacy – Madrid), Director de Majordomia

Esther Martínez (Granada), Directora de Ministeri d’Esglésies en Desenvolupament

A destacar l’admissió de dues noves esglésies –Iglesia Evangélica Bautista de Torrevieja e Iglesia Evangélica Bautista Eben-Ezer de Tenerife-, de manera que la UEBE integra actualment 95 esglésies i prop de 50 punts de missió.

La convenció va finalitzar amb un culte especial i el compromís de treballar plegats, amb un mateix esperit, en favor de l’extensió de l’Evangeli.

CEC – 05/11/09

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats