10 ANYS D’OBRA SOCIAL A SANT BOI

 

Ja fa 10 anys que les esglésies evangèliques de Sant Boi duen a terme una intensa tasca social d’atenció a les persones menys afavorides de la ciutat. Les xifres en aquests anys de treball parlen de 219.416 quilos de menjar distribuïts i un total de 5.148 persones ateses. Un esforç considerable que mereix una gran celebració.

Així, doncs, l’Església Evangèlica Llibertat, l’Església Evangèlica Betel i l’Església Evangèlica Rey de Reyes han organitzat dues activitats especials per a commemorar aquests 10 anys de treball.

Divendres, 13 de novembre, a 2/4 de vuit del vespre, Can Massarella acollirà una taula rodona amb el títol “Compromís social i fe cristiana” amb la participació de Daniel Banyuls, cooperant a Guinea Ecuatorial (8 anys), coordinador de Diaconia Catalana (2 anys) i actual coordinador de l’obra social evangèlica de les esglésies baptistes d’Espanya.

Dissabte, 14 de novembre, a les 7 de la tarda i en el mateix escenari, serà el moment de gaudir del gospel contemporani del grup Hossana. A més, es presentarà un audiovisual sobre els 10 anys de servei d’ajuda de primera necessitat.

L’entrada als actes és lliure.

CEC – 05/11/09

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats