EL CULTE DEL DIA DE LA REFORMA PEL CANAL 33

culte de la reforma

 

EL CANAL 33 RETRANSMET EN DIRECTE EL CULTE DEL DIA DE LA REFORMA 

  

Per segon any, Televisió de Catalunya ha anunciat la retransmissió en directe pel Canal 33 de la TDT del Culte del Dia de la Reforma que el Consell Evangèlic de Catalunya organitza el proper 31 d’octubre, a les 11 del matí. 

En aquesta ocasió, el culte s’emetrà des de l’Església Evangèlica Baptista de Castellarnau (Sabadell) i es preveu l’assistència de germans i germanes de les esglésies protestants de la ciutat, així com de convidats especials. 

Aquesta és una nova oportunitat de donar a conèixer alguns dels elements que conformen les celebracions cúltiques de les esglésies protestants arreu. Per aquest motiu, el CEC vol convidar tothom a participar des de les pròpies llars connectant amb el Canal 33 de la TDT i aprofitar l’ocasió per a compartir la retransmissió amb amics i familiars.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats