NOTÍCIES DEL CENTRE PENITENCIARI DE JOVES

 

El Ministeri Evangèlic a Presons ha estat protagonista en els darrers mesos, per la seva activitat al Centre Penitenciari de Joves. No només per l’atenció espiritual que es realitza setmanalment, sinó també pel desenvolupament d’activitats de caire lúdic i social, en col·laboració amb el centre, i que vetllen per la reeducació dels interns.

Durant els mesos de juliol i agost, per iniciativa del Centre Penitenciari, es van dur a terme sessions de cinema fòrum, amb projecció de films que pretenien abordar temàtiques d’interès pels interns per propiciar la reflexió envers la seva situació de risc. L’èxit d’assistència i el valoració positiva del personal de funcionariat i d’educació van ser alguns dels indicatius del bon fer de l’equip d’agents pastorals de C.P. Joves.

Aquesta última setmana l’equip d’agents pastorals del MEP al C.P. Joves,  coordinats per Lídia Tudela, i amb els  Agents Pastorals Samuel Palacios i Llorenç Torres,  juntament amb voluntaris puntuals evangèlics van jugar un partit de bàsquet amb els interns. Una activitat que pot prendre aviat un format mensual degut a l’èxit i la interacció que es produeix entre el món interior i exterior. A més existeixen propostes de desenvolupar altres activitats com competicions d’escacs.

Aquestes iniciatives formen part del projecte global del MEP, on els Agents Pastorals desenvolupen activitats de caire lúdic amb valors que es deriven de la Paraula, i que col·laboren de manera estreta amb les polítiques de reinserció, reeducació i rehabilitació d’aquells que es troben en situació de privació de llibertat. A més ens fa aixecar la vista per contemplar que hi ha  un ventall de possibilitats d’actuació per tal d’atendre a les persones d’una manera integral.

CEC – 15/10/09

Ministeri Evangèlic a Presons

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats