III CONGRÉS PROTESTANT DE CATALUNYA. CONSULTA MULTISECTORIAL

 

El Consell Evangèlic de Catalunya vol impulsar cada deu anys un espai d’anàlisi, reflexió i treball sobre la realitat del protestantisme a casa nostra i les seves perspectives de futur.

Amb aquest propòsit, els dies 8, 9 i 10 de desembre 2011 se celebrarà a Barcelona el III Congrés Protestant de Catalunya amb els següents eixos de reflexió: Joves, Missió, Noves Tecnologies, Cultura i Immigració.

Prèviament al Congrés s’han convocat un seguit de d’activitats preparatòries. Una d’elles és la trobada multisectorial prevista pel 17 d’octubre, de 2/4 d’onze a 2/4 de dues, a l’Església Evangèlica Baptista de la Barceloneta (Ginebra 35, Barcelona).

La consulta abordarà els àmbits de Missió, Diaconia Catalana, Voluntaris i Joves, i s’estructurarà entorn a quatre blocs: continguts, metodologia, rellevància social i participació d’experts. Per aquest motiu, es convoca totes aquelles persones que realitzen ministeris en alguna d’aquestes àrees a ser presents i fer les seves aportacions.

Més informació i inscripcions, cec@consellevangelic.cat o 93 424 10 20.

CEC – 15/10/09

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats