ESGLÉSIA PERSEGUIDA >> JAKARTA, AMENACES DE BOMBA

Dues esglésies de l’àrea de Jakarta han rebut en els últims dies amenaces de bomba. A la primera d’elles, l’Església Cristiana Protestant Batak (Huria Kristen Batak Protestan) es va rebre una trucada amenaçadora en que s’informava de la col·locació d’un artefacte explosiu programat per ser detonar durant el servei religiós de diumenge.

Es dóna la circumstància que l’edifici de l’església està situat molt a prop de la seu de la policia d’elit, els quals es van personar i, després de revisar la zona, van localitzar el paquet explosiu dins una paperera.

Dies abans, el pastor de l’Església Evangèlica Bethel de Jakarta havia rebut una trucada similar. També en aquest cas es va contactar immediatament amb la policia, els quals no van descobrir cap objecte sospitós.

Aquestes dues accions s’emmarquen en una campanya d’assetjament contra les esglésies evangèliques de la ciutat, perpetrat per diferents grups islàmics que observen amb indignació el creixement de la presència cristiana a la zona. Una campanya que inclou manifestacions davant les esglésies, amenaces, insults, interrupcions dels serveis religiosos, etc.

Font: Persecution.org

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats