EL CULTE DE LA REFORMA AL CANAL 33

 

Per segon any, Televisió de Catalunya ha anunciat la retransmissió en directe pel Canal 33 de la TDT del Culte de celebració del Dia de la Reforma, el proper dia 31 d’octubre a les 11 del matí.

En aquesta ocasió, la retransmissió es farà des de l’Església Evangèlica Baptista Castellarnau de Sabadell i es preveu l’assistència de germans i germanes de les esglésies protestants de la ciutat, així com d’alguns convidats especials. Els assistents, a més, tindran l’oportunitat de visitar l’exposició “7 veus, 1 camí per la pau” instal·lada en l’espai annex de l’església.

El Consell Evangèlic de Catalunya és el responsable de l’organització d’aquest culte en el que comptarem amb la participació del Gospel.cat i on la centralitat estarà en la Bíblia; hi haurà també temps per a la lloança, la pregària i la lectura bíblica.

Davant d’aquesta nova oportunitat que se’ns presenta, el CEC vol convidat tothom a participar des de les pròpies llars connectant amb el Canal 33 i aprofitant l’ocasió per a compartir la retransmissió amb amics i familiars.

CEC – 15/10/09

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats