CONFERÈNCIA SOBRE DISSENY INTEL·LIGENT

 

Les especials característiques del nostre planeta i del sistema solar apunten cap a un disseny intel·ligent. Amb aquesta frase es presenta la conferència organitzada per l’Assemblea de Germans de Mataró el proper 24 d’octubre, a 2/4 de vuit del vespre en el marc de les activitats de celebració del 25è aniversari de presència al local de l’Av. Jaume Recoder 71.

La conferència, sota el títol “la Terra, el lloc escollit”, serà impartida per Antoni Cruz, doctor en biologia i investigador del Centre de Recursos de Biodiversitat Animal de la UAB. Autor de diversos llibres, combina la seva activitat docent amb el ministeri a l’Església Baptista Bethel de Terrassa.

UNA MICA D’HISTÒRIA

Els primers documents escrits que ens parlen de la presència de cristians evangèlics a Mataró es remunten al mes de maig de 1886.

Anys més tard, 1905, es documenta l’existència a la ciutat d’una escola dirigida per un matrimoni de missioners vinguts des d’Anglaterra. A aquesta escola rebien ensenyament nens i nenes de tot Mataró i, a més, els diumenges hi havia trobades per llegir i estudiar la Bíblia.

El grup creix i, anys més tard, entra en contacte amb esglésies de la ciutat de Barcelona que col·laboren en la direcció dels cultes i la predicació.

Malgrat el parèntesi de la Guerra Civil i el temps de clandestinitat, l’obra a Mataró es consolida i finalment s’inaugura el primer local de culte de la ciutat al carrer Santa Marta 39. L’any 1984, l’església es trasllada a la seva actual ubicació, a l’Avinguda Jaume Recoder 71.

CEC – 15/10/09

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats