A MIG CAMÍ PER LA MARATÓ

 

50 per La Marató. Amb aquest lema ens proposem una nombrosa participació de voluntaris evangèlics en La Marató que TV3 organitza cada any per recaptar fons que serveixin en la lluita contra diverses malalties. En aquesta edició, el 13 de desembre, l’import recaptat es dedicarà a la investigació de les malalties minoritàries.

El proper 30 d’octubre finalitza el termini per a inscriure’s com a voluntari. Les tasques de voluntariat són diverses i senzilles, des de l’atenció telefònica fins a la validació de dades, passant pel servei d’ordre, catering, protocol i altres. Aquestes tasques es realitzaran en torns de tres hores i mitja, des de les 10 del matí.

Busquem voluntaris de totes les edats per als equips de les quatre seus: Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona! Si disposes de temps el proper 13 de desembre i vols ajudar els altres, contacta amb l’Oficina del Voluntariat Evangèlic, responsable de la coordinació d’aquesta iniciativa: ove@consellevangelic.cat o 93 424 10 20.

CEC – 15/10/09

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats