60 ANIVERSARI DE L’ESGLÉSIA EVANGÈLICA BAPTISTA DE LLEIDA

 

Ja fa unes setmanes que l’Església Evangèlica Baptista de Lleida celebra els seu 60è aniversari. Per fer-ho, ha preparat un nodrit calendari d’activitats amb una forta presència de concerts de música.

Per finalitzar aquestes setmanes de celebració, s’han previst dues darreres activitats. La primera d’elles, el proper 1 de novembre a les 11 del matí, serà un culte especial i acte de cloenda en què participaran, entre altres, el President i el Secretari General de la UEBE, Roberto Velert i Manuel Sarrias, respectivament.

Dies més tard, el 7 de novembre a 2/4 de dotze del matí, hi haurà un culte especial de celebració del Dia de la Reforma; acte que serà retransmès en directe per la televisió lleidatana, TV Lleida.

Totes dues activitats es duran a terme al local de l’església (Av. Alcalde Porqueres 43, Lleida).

CEC – 15/10/09

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats