TROBADA AMB EL PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA

 

Dimecres 23, el Secretari General del CEC, Guillem Correa, es reunia amb el President de la Diputació de Barcelona, Antoni Fogué, en una primera trobada amb l’objectiu de normalitzar la relació entre ambdues institucions.

L’encontre va servir, també, per a donar a conèixer al responsable de la diputació els projectes que el CEC està desenvolupant en diversos àmbits. Aquesta informació, junt amb altres aportacions recollides al llarg de l’entrevista, constitueixen la base des de la qual explorar futures vies de relació i col·laboració.

En finalitzar la trobada, qualificada de molt profitosa, es va lliurar un exemplar del Nou Testament al President de la Diputació com a record d’aquest encontre.

CEC – 01/10/09

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats