QUIN ÉS EL BON CAMÍ?

- Fidel Caralt -

 

Tots seguim un camí en aquesta vida. Vulguem o no, prenem decisions que ens porten cap a una direcció o un altre. La qüestió es saber quin es el bon camí.

Fa un temps em sobtava una noticia d’una balena que va ser trobada morta 1500 km riu amunt a l’Amazònia. Què feia aquest animal fora del seu habitat natural? Els científics no sabien les causes per les que va perdre l’orientació, però es evident que aquest camí equivocat la va portar a la mort.

Hi ha un proverbi a la Bíblia que diu: Hi ha camins que semblen rectes a l’home, però al final porten a la mort.

Quin és el camí que ens porta a la vida? Qui pot donar resposta a les nostres incògnites: d’on vinc, qui sóc, cap a on vaig?  Només Jesús ha dit: Jo sóc el camí, la veritat i la vida; ningú no arriba al Pare si no és per mi. 

Precisament d’això es tracta, d’arribar a Déu. Ell ens ha creat per viure plegats, però l’esser humà ha decidit fer el seu camí. I ara, la pregunta és: Cap a on et porta el teu camí?  

Alguns han decidit fer seves les paraules d’aquella cançó dels ACDC  “autopista a l’infern”: Estic a l’autopista a l’infern, sense parades, sense límit de velocitat.  Volen aprofitar la vida al màxim però sense Déu. De què et servirà tot el que visquis si segueixes tenint un gran buit a la teva vida?

Alguns han decidit que el més important són els diners, però la Bíblia diu que la rel de tots els mals és l’amor als diners. De què et serviran els diners quan moris?

Alguns han decidit creure en Déu a la seva manera. Però recorda, es Ell qui t’ha creat, no tu a Ell. De què et servirà creure en un déu que és fruit de la teva imaginació o del teu interès?

Alguns han decidit que creuen en Déu, però només el busquen quan tenen problemes. De què et servirà creure en Déu i viure com si no existís?

Alguns han decidit donar gran part de la seva vida per ajudar als pàries d’aquest mon. Això és fantàstic, però si no tens amor, no et serveix de res. L’amor és de Déu, perquè Déu és amor.

Precisament per això Ell vol que tu trobis el camí a la vida i a la vida  eterna; el camí per retornar al teu Creador, per retornar a casa sa i estalvi.  No deixis que les coses d’aquest món et desorientin i et portin a la mort. Confia en Jesús; Ell és el camí a la vida. 

 

Noticias relacionadas:

  • R E F L E X I Ó  |  Fidel Caralt, pastor a Sant Joan Despí i membre del Plenari del CEC  |  | ...

  • <<Fidel Caralt>> Segons el filòsof català Josep Ferrater i Mora,  hi ha  quatre ...

  • < Fidel Caralt > Mateu 16, 24-25 Diuen que un turista americà, a principis del segle ...

  • OPINIÓ | Ventijol suau | per Guillem Correa, pastor a Barcelona Quina és la nostra identitat ...

  • - Fidel Caralt -   Però l'àngel els digué: - No tingueu por. Us anuncio una bona nova que p ...

Els comentaris estan tancats