III TROBADA MULTICULTURAL I DINAR DE GERMANOR

El dia 19 de setembre va tenir lloc la III Trobada Multicultural, amb una assistència de 90 adults i 22 nens, que representaven un total de 20 esglésies diferents. El programa d’aquesta trobada tenia diferents continguts:

 

LLOANÇA. Un temps de lloança en el qual germans de diferents comunitats van compartir amb els assistents càntics plens de significat i força.

 

PRESENTACIÓ DE LA LLEI DE CENTRES DE CULTE. El Secretari General del CEC, Guillem Correa, va presentar la llei de centres de culte. Tot seguit, es va obrir un temps de preguntes en el qual els presents van poder expressar les seves inquietuds i consultes en relació a un tema tan candent per a les esglésies de casa nostra.

 

DINAR DE GERMANOR I TAST DE DOLÇOS. L’activitat va concloure amb un bon “asado criollo” del que van gaudir els assistents, acompanyat per una degustació de pastissos típics de diferents països, gràcies a l’aportació de les esglésies participants.

 

CEC – 01/10/09

Lídia Perelló

 

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats