ESGLÉSIA PERSEGUIDA >> LAOS, CRISTIANS EMPRESONATS I AMENAÇATS

Segons l’observatori dels Drets Humans per la Llibertat Religiosa de Laos, el 3 de setembre, membres de seguretat de l’estat van detenir i empresonar Thao Oun, ancià de l’Església Boukham de Liansai, una vila de la província de Savannakhet. El motiu, abraçar el cristianisme.

L’empresonament va anar acompanyat d’amenaces d’expulsió de la vila, en cas que no volgués renunciar a la seva fe. Segons el cap de policia, abraçar el cristianisme era una actitud que destruïa la nació i atemptava contra el govern.

Enmig de l’interrogatori a que va ser sotmès, el responsable de la policia va arribar a amenaçar de mort Thao Oun, en cas que aquest fes pública la seva detenció.

En no aconseguir la renúncia esperada, després de tres hores d’interrogatori policial, Thao Oun va ser finalment obligat a deixar la seva llar i la vila on havia viscut.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats