EN MARXA PER LA MARATÓ

50 per La Marató. Aquest és el repte que perseguim en la nostra participació a La Marató que TV3 organitza cada any per recaptar fons que serveixin en la lluita contra diverses malalties. En aquesta edició, el 13 de desembre, l’import recaptat es dedicarà a la investigació de les malalties minoritàries.

I hem fet la meitat del camí doncs en aquests moments ja tenim 25 persones inscrites com a voluntàries. Les tasques de voluntariat són diverses i senzilles, des de l’atenció telefònica fins a la validació de dades, passant pel servei d’ordre, catering, protocol i altres. Aquestes tasques es realitzaran en torns de tres hores, des de les 12 del migdia.

Busquem voluntaris de totes les edats! Si disposes de tres hores el proper 13 de desembre i vols ajudar els altres, contacta amb l’Oficina del Voluntariat Evangèlic, responsable de la coordinació d’aquesta iniciativa: ove@consellevangelic.cat o 93 424 10 20.

CEC – 01/10/09

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats