CONTRA LA POBRESA

 

Diaconia Catalana se suma a la campanya Pobresa Zero i promou la commemoració del Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa a les esglésies evangèliques a Catalunya, els dies 17 i 18 d’octubre 2009.

 

La iniciativa respon al compromís que com a cristians tenim de treballar per un món més just i solidari i s’emmarca dins les activitats que, a nivell de tot l’estat, promou la Alianza Española contra la pobreza –de la qual en forma part FEREDE i Diaconía España-.

 

La campanya vol sensibilitzar la societat envers la situació actual de la lluita contra la pobresa, però sobretot vol aconseguir que els líders polítics compleixin les seves promeses de reduir la pobresa a la meitat pel 2015. L’eslògan Rebel·lat contra la pobresa. Més fets i menys paraules resumeix l’esperit de la proposta, pertinent i necessària, sobretot quan sabem que al món hi ha 1200 milions de persones que viuen en la pobresa extrema (ingressos inferiors a 1 € al dia).

 

Per afavorir la participació en la campanya i en la commemoració del Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa, Diaconia Catalana prepara un seguit de materials que posa a disposició de les esglésies i entitats que ho desitgin. A partir del 8 d’octubre podran ser consultats al web del CEC: www.consellevangelic.cat

 

Més informació sobre la campanya: www.pobrezacero.org

 

CEC – 01/10/09

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats