CONEIXENT I ESTIMANT EL MEU NOU PAÍS

 

“Els meus pares van arribar a Catalunya fa vuit anys. Jo en tinc cinc, vaig néixer a Barcelona i parlo en català”. Aquesta és la realitat d’alguns nens i nenes que van assistir el passat 19 de setembre a l’activitat Coneixent i estimant el meu nou país.

Vint-i-dos petits riallers, “els nous catalans” que tot balbucejant explicaven la seva vida aquí, les coses que fan i els nous costums. Altres, els més grans, fins i tot feien comparacions amb el seu país d’origen. Tots ells van participar activament del programa proposat.

Per mitjà d’activitats manuals i lúdiques van fer un viatge històric per Catalunya, el lloc que ara per ara, és el seu nou país. Van fer un recorregut pels episodis clau de la Història i van conèixer els personatges catalans més emblemàtics.

Tots els assistents van veure una pel·lícula infantil sobre la Història de Catalunya i van rebre com obsequi el llibre La meva primera història de Catalunya.

CEC – 01/10/09

Mónica Figueredo

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats