CENT VEUS PER A UNA HISTÒRIA

L’Aportació Protestant està d’aniversari

- Guillem Correa -

 

El protestantisme és un i és plural. Aquesta és una de les nostres característiques. Per la nostra diversitat ens han criticat a tort i a dret en el decurs de la nostra història. Per altra banda, la societat civil ha descobert, no fa gaire temps, que la diversitat és una riquesa i ha començat a reivindicar-la com a tal. Siguin benvinguts a la diversitat!

És des d’aquesta perspectiva que va néixer i va créixer la primera revista electrònica evangèlica de casa nostra: Aportació Protestant. Publicació que posteriorment es va complementar amb l’Aportació Protestant Express que ens ajuda a disposar cada setmana que pertoca de l’actualitat en un format breu, tal com ens indica el seu nom.

Amb aquestes dues eines, el Consell Evangèlic de Catalunya va endegar un camí per obrir-nos informativament els uns als altres i per obrir-nos més enllà de nosaltres.

Avui celebrem els cent números de la nostra publicació amb una actitud d’agraïment i amb una voluntat de superació.

Com a cristians donem gràcies a Déu perquè ens ha acompanyat fins aquí. I, també com a cristians, volem cercar la dependència de Déu per anar més enllà.

Ens hem proposat ampliar i millorar el que fins ara ha estat la nostra revista electrònica. Com sempre, la millora anirà creixent amb nosaltres. Ho farem poc a poc, sense preses, però amb voluntat i decisió de servir bo i millor a totes les Esglésies Evangèliques de Catalunya, a les entitats que configuren la xarxa social de la que ens hem dotat i a la resta de la societat de la que cada dia en volem continuar formant part.

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats