L’EXPOSICIÓ ’7 VEUS, UN CAMÍ PER LA PAU’ ES MOU

 

 

 

Quan en la darrera edició del Fòrum de Diaconia Catalana es presentava l’exposició 7 veus, un camí per la pau, pocs podien preveure el ressò que aquesta proposta tindria entre les esglésies evangèliques catalanes.

 

Un ressò que s’ha reflectit en que prop d’una quinzena d’esglésies ja s’han adreçat al Consell Evangèlic de Catalunya per a sol·licitar-ne la cessió. En aquests moments, l’exposició ha visitat la ciutat de Badalona, en dues ocasions, i el barri de Sant Martí de Barcelona. La propera mostra es presentarà a l’Església de Crist de Sabadell, el proper més d’octubre.

 

7 veus, 1 camí per la pau és una mostra itinerant divulgativa de la vida i el pensament de set personatges de tradició protestant, reconeguts mundialment, que destaquen pel seu compromís en favor de la pau.

 

L’exposició i els seus continguts i materials són propietat del Consell Evangèlic de Catalunya i, per a sol·licitar-ne la utilització, cal adreçar-se al Departament de Cultura del CEC (cultura@consellevangelic.cat o 93 424 10 20).

 

CEC – 17/09/09

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats