LA LLEI DE CENTRES DE CULTE A LA DEMARCACIÓ DE GIRONA

 

Després de l’aprovació al Parlament de la llei de Centres de Culte o de reunió amb fins religiosos, el Consell Evangèlic de Catalunya ha endegat una campanya informativa per a donar a conèixer els continguts de la nova llei i les qüestions que se’n deriven de la seva aplicació.

 

A fi d’afavorir una àmplia difusió de la informació esmentada, s’han programat diverses trobades a totes les demarcacions catalanes. La propera sessió informativa serà al Centre Cristià FEAM (Països Catalans 58, Salt), el dimarts 22 de setembre, a les 20 hores.

 

En aquesta ocasió, comptarem amb la presència del Secretari General del CEC, Guillem Correa i de l’advocat Pau Simarro, assessor jurídic del CEC.

 

Totes les persones interessades a assistir, poden contactar amb Jaume Torrado, delegat del CEC a la demarcació de Girona (girona@consellevangelic.cat).

 

CEC – 17/09/09

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats