GESTIONS PER A LA RETRANSMISSIÓ DEL CULTE DE LA REFORMA

 

31 d’octubre. Aquesta és la data en la qual Televisió de Catalunya retransmetrà, per segon any, el Culte de celebració del Dia de la Reforma.

 

Com en l’anterior retransmissió, el Consell Evangèlic de Catalunya és el responsable de l’organització d’aquest culte en què hi podrem trobar els elements habituals en un acte d’aquestes característiques. No faltarà la música, la pregària, la lectura bíblica i la reflexió.

 

Un esdeveniment d’aquestes característiques suposa la coordinació del treball de nombroses persones, davant i darrera les càmeres que, en el cas del CEC, estaran encapçalades pels membres habituals de l’equip del programa ‘Néixer de Nou’, els quals s’han reunit aquesta mateixa setmana amb l’equip assignat a aquesta retransmissió per part de TV3.

 

CEC – 17/09/09

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats