EL MEP AMB EL I CONGRÉS DE PASTORAL PENITENCIÀRIA

 

El passat 9 de setembre va tenir lloc a les dependències de la FEREDE la reunió de la comissió que prepara el I Congrés Nacional Evangèlic de la Pastoral Penitenciària, que se celebrarà els dies 27 i 28 de novembre de 2009 a Madrid.

A la comissió hi participen Julio García Celorio, responsable de la Secretaria d’Assistència Religiosa Evangèlica de la FEREDE, a més de diversos col·laboradors del Consell Evangèlic d’Andalusia i del STARP (servei territorial penitenciari de la capital madrilenya). Per part del Ministeri Evangèlic a Presons (MEP), col·labora el seu coordinador, Carles Moya.

 

L’objectiu del congrés és potenciar, encoratjar i habilitar per donar un salt en qualitat en l’activitat evangèlica a presons. Per aquest motiu, el programa inclourà temps de germanor i lloança, a més de quatre ponències que abordaran qüestions relacionades amb la pastoral a presons, la formació, el voluntariat i la organització territorial com a fórmula per a ser més operatius en els centres penitenciaris de l’Estat.

 

El MEP participarà directament presentant un informe de la seva tasca, que és considerada com a model pioner a seguir per les altres comunitats autònomes.

 

CEC – 17/09/09

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats