50 PER LA MARATÓ

 

Una vegada més arriba La Marató que TV3 organitza cada any per recaptar fons que serveixin en la lluita contra diverses malalties. En aquesta edició, el 13 de desembre, l’import recaptat es dedicarà a la investigació de les malalties minoritàries.

Des del principi, ha estat constant la participació del voluntariat evangèlic. Però aquest any volem donar un pas més i promoure una presència notable de voluntaris procedents de la Comunitat Evangèlica catalana. Per això, ens hem proposat un repte: 50 voluntaris per La Marató.

 

Les tasques de voluntariat són diverses i senzilles, des de l’atenció telefònica fins a la validació de dades, passant pel servei d’ordre, catering, protocol i altres. Aquestes tasques es realitzaran en torns de tres hores, des de les 12 del migdia.

 

Si disposes de tres hores el proper 13 de desembre i vols ajudar els altres, contacta amb l’Oficina del Voluntariat Evangèlic, responsable de la coordinació d’aquesta iniciativa: ove@consellevangelic.cat o 93 424 10 20.

 

CEC – 17/09/09

 

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats