LLEI DE CENTRES DE CULTE

La llei al parlament

 

DIMECRES ES PRESENTA
AL PARLAMENT DE CATALUNYA
LA LLEI DE CENTRES DE CULTE

El mes de juliol del 2007, en una trobada convocada per la Directora General d’Afers Religiosos, Montserrat Coll, els representants del CEC eren informats de la preparació d’un esborrany de proposta de normativa de regulació de centres de culte.

Des d’aleshores s’ha recorregut un llarg camí, que inclou trobades amb la Direcció General i els representants dels partits polítcs presents al Parlament, a fi de procurar que la nova normativa recollís els plantejaments de la Comunitat Protestant. Un camí que va incloure la compareixença del CEC al Parlament, per primera vegada en la història.

Aquest procés finalitzarà el proper 15 de juliol amb la presentació al Parlament de Catalunya de la proposta de llei de centres de culte. Una llei que, com indicàvem en el primer comunicat del CEC al respecte, és necessària.

DOCUMENTS DE CONSULTA
      Comunicat del CEC en relació a l’avantprojecte (feb’08)

      Aclarint conceptes (I): I, per què una llei de locals de culte? (feb’08)

      Aclarint conceptes (II): Una llei per a totes les confessions? (mar’08)

      Aclarint conceptes (III): La llei i el reglament que l’acompanya (mar’08)

      Compareixença parlamentària (oct’08)

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats