Preparant subvencions

JORNADA DE FORMACIÓ DE LA FUNDACIÓN PLURALISMO Y CONVIVENCIA

El Consell Evangèlic de Catalunya ha rebut l’encàrrec d’organitzar una nova jornada de formació de la Fundación Pluralismo y Convivencia, adreçada a les esglésies i entitats evangèliques catalanes, per tal d’orientar-les i donar-les suport en la formulació i justificació de projectes finalistes.

Serà el proper 20 de juliol, de 10.30 a 14.00 i de 15.30 a 17.30 hores, al Centre Cívic Golferichs (Granvia 491, Barcelona). Donada la limitació de places, s’acceptaran un màxim de 2 inscripcions per cada església/entitat.

Per a participar en la jornada és imprescindible la reserva de plaça, abans del 13 de juliol, trucant al 93.424 10.20 o mitjançant un correu electrònic a cultura@consellevangelic.cat.

 

 

FORMACIÓ PER AL MINISTERI INFANTIL

IBSTE i La Semilla de Trigo han organitzat un curs de formació per a monitors i mestres de nens els dies 19 i 20 de setembre.

Els professors convidats són Peter i Cynthia Emerson, amb una experiència de més de vint anys en la formació de persones per al ministeri infantil.

Més informació i inscripcions, secretaria@lasemilladetrigo.org o 93.630.82.39.

EDITAT “EL LIBRO DEL DISCÍPULO”

La Casa Metodista de Publicaciones ha editat un nou volum de la Colección Discípulo sota el títol El libro del Discípulo, adreçat a aquelles persones de l’Església Metodista que volen aprofundir en el coneixement i l’experiència de la fe cristiana.

El llibre conté el Credo Social Metodista, del qual l’any passat es va celebrar el centenari, a més d’apunts litúrgics i el Calendari Litúrgic Essencial.

Més informació, www.metodista.es.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats