ELS NOUVINGUTS, UNA PRIORITAT

 

El CEIC (Comitè Evangèlic per a la Immigració de Catalunya), creat l’any 2004 dins l’Àrea Social del CEC, presenta la seva programació d’activitats especials pel segon semestre de l’any.

Aquest departament, coordinat per Miguel Juez, està organitzant tres activitats ben diferents, amb tres èmfasis que complementen l’objectiu central d’afavorir l’acollida i integració de les comunitats protestants de nouvinguts.

 

La primera de les activitats convoca a pastors i líders de les esglésies ètniques presents a Catalunya al Dia de la Multiculturalitat, el proper 12 de juliol, que inclou un dinar de germanor en el qual podran compartir taula amb pastors de les esglésies autòctones i membres del Plenari del CEC. Com en l’anterior edició, el dinar serà servit a l’Església Menonita de Barcelona (Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 26). Per a participar, cal confirmar l’assistència per correu electrònic (ceic@consellevangelic.cat).

  

El 29 de setembre està prevista la celebració de la I Jornada d’Immigració i Dona a Catalunya que, amb el lema “L’església i la seva missió integradora”, vol dotar un espai de reflexió i debat sobre la situació de la dona immigrant a Catalunya i el paper de les nostres comunitats davant d’aquesta realitat.

 

El mes d’octubre convocarà una nova activitat del CEIC. El dia 11 se celebrarà la II Trobada de lloança i adoració. Un culte especial que, en l’anterior convocatòria, va comptar amb la presència de més de 300 persones que van fer petit l’espai de l’Església Assemblea de Déu “Ministeri Madureira”.

 

En properes dates coneixerem més detalls d’aquestes activitats que esperem comptin amb la participació d’un nombrós grup de germans i germanes d’arreu.

 

Més informació, ceic@consellevangelic.cat o 93.424.10.20.

 

CEC – 27/06/08

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats