EL CEC LLIURA LES SEVES BEQUES D’ESTUDI

 

Dimarts, 16 de juny, el Departament de Cultura del CEC va organitzar l’acte de lliurament de les beques per a ampliació d’estudis corresponents a dues convocatòries de l’any 2008.

La trobada va ser, a més, el marc per a la convocatòria d’una taula rodona que va reflexionar sobre el paper de la formació teològica en el marc dels canvis que s’estan produint a l’església i a la nostra societat globalitzada.

En aquesta reflexió hi van participar quatre ponents, representant altres quatre institucions docents presents a Catalunya:

  • Eliseo Casal, Escola Bíblica Evangèlica i “Escrituras, escuela bíblica online” (AAGG)
  • José Antonio Cuenca, Centre d’Estudis Teològics (UEBC)
  • Eugenio Fernández, “Instituto Bíblico y Seminario Teológico de España”
  • Pedro Pérez, Centre Evangèlic d’Estudis Bíblics

 

Entre altres qüestions, van plantejar la necessitat d’una formació contextualitzada que, mantenint la centralitat de la Bíblia, doni resposta a les qüestions que la societat planteja. Van suggerir la creació d’espais de trobada entre els diferents centres docents on poder compartir estratègies, analitzar problemàtiques i promoure una reflexió teològica pròpia.

 

En finalitzar aquest temps de reflexió, es va procedir al lliurament dels ajuts per al foment dels estudis bíblics i teològics realitzats en centres docents catalans reconeguts pel CEC i a les beques per a l’ampliació d’estudis superiors relacionats amb les religions i la laïcitat fora de Catalunya a Europa.

 

Unes paraules de reflexió, a càrrec de dos dels estudiants presents, van cloure l’acte.

 

 

CEC – 25/06/09 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats