EL CEC LLIURA LES SEVES BEQUES PER A ESTUDIS

 En un acte organitzat pel Departament de Cultura del CEC al Centre Golferichs de Barcelona, el proper 16 de juny, a 2/4 de vuit del vespre es procedirà al lliurament de les beques per a estudis corresponent a dues convocatòries de l’any 2008.

 

D’una banda, es farà entrega de les quantitats corresponents als ajuts per a l’ampliació d’estudis superiors relacionats amb les religions i la laïcitat fora de Catalunya a Europa. Aquestes quantitats s’atorguen gràcies a una convocatòria de la Direcció General d’Afers Religiosos.

 

També s’entregaran els ajuts per al foment dels estudis bíblics i teològics realitzats en centres docents catalans reconeguts pel CEC. Una iniciativa amb la que el CEC vol afavorir la incorporació a la formació d’un més gran nombre d’alumnes, especialment joves.

 

Prèviament a l’entrega, una taula rodona abordarà la següent qüestió: “Canvis religiosos a la ciutat. Estem preparats?”

 

CEC – 11/06/09

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats