TROBADA DE REPRESENTANTS DE RELIGIONS

 Amb el títol de “Les religions i la crisi”, es convoca la VI Trobada de Representants de Religions a Catalunya, organitzada pel Grup de Treball Estable per a les Religions (GTER), entitat a la qual pertany el CEC.

 

S’han previst dues sessions de treball els dies 10 i 17 de juny, a 2/4 de vuit del vespre, a l’Auditori de la Fundació Joan Maragall (València 244, 1r pis, Barcelona).

 

En la primera, 10 de juny, hi participaran Joan Majó, exministre d’indústria i energia i autor del llibre “No m’ho crec” i Toni Codina, director general de la taula d’entitats del tercer sector. Aquesta activitat és gratuïta i oberta a tothom, tot i que cal confirmar l’assistència prèviament trucant a l’Oficina Tècnica del CEC (93.424.10.20).

 

En la sessió del dia 17 es comptarà amb la participació dels responsables de les diferents comunitats religioses. L’assistència, amb invitació prèvia, cal confirmar-la també trucant a l’Oficina Tècnica del CEC (93.424.10.20).

 

D’altra banda, el GTER també informa de la recent publicació del llibre “Cuarenta años de ecumenismo. Iglesia, sociedad, cultura”, publicat per l’Editorial MILENIO.

 

El seu autor és el Dr. Antoni Matabosch, president de la Fundació Joan Maragall, director de l’ISCREB i membre catòlic del GTER.

  

En el text recull una selecció dels seus més de dos-cents articles publicats al llarg de quaranta anys per La Vanguardia. És un repàs a la història de l’Església Catòlica en els darrers anys, contemplada especialment des de l’ecumenisme.

 

CEC – 28/05/09

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats