EL CEC, MÉS PRESENT A TARRAGONA

   

Dimarts a la tarda es va convocar una nova trobada de l’equip de treball del CEC a la demarcació de Tarragona. A més dels membres de la delegació tarragonina, hi van participar el Secretari General del CEC, Guillem Correa, el responsable del departament de  relació amb les esglésies, Joan Miró i Esther Bonet, responsable de l’Oficina Tècnica.

Una de les tasques de l’equip va ser la definició de quatre noves subdelegacions: Tarragonés, Terres de l’Ebre, Baix Camp i Alt Camp. Les tres primeres seran ateses per Samuel Garcia, Daniel Verge i Rafael Arencón, respectivament, mentre que s’està a l’espera de nomenar un responsable per a l’Alt Camp. Tots ells treballaran sota la coordinació de Salvador Villar, delegat del CEC a la demarcació de Tarragona.

Es va establir un pla de treball per a la demarcació que, entre altres, inclou les següents propostes:

  • Presentació dels llibres editats darrerament pel CEC
  • Organització de diversos actes territorials amb l’objectiu d’apropar la realitat del CEC a altres zones geogràfiques
  • Establiment d’un calendari de reunions de l’equip de treball
  • Establiment de les funcions i responsabilitats del subdelegats.

 

Ja en clau de futur, es va plantejar la necessitat de treballar per tal d’identificar els serveis socials d’àmbit protestant existents a Tarragona per tal de conèixer l’abast del treball que es realitza des de la demarcació.

 

Està previst que aquest mateix model de treball es pugui implementar a la resta de demarcacions catalanes.

 

CEC – 28/05/09

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats