TROBADA DE PROFESSORS D’ERE

 

El passat 17 de juny es va convocar la VIII Trobada del Claustre de professors de l’Ensenyament de la Religió Evangèlica (ERE), sota el lema “Treballant amb nens i adolescents postmoderns”.

 

 

L’educador Félix Ortiz va proposar una reflexió sobre les característiques de la postmodernitat i com aquestes influencien la vida dels nens, adolescents i joves. Per fer-ho, va compartir els principals aspectes que defineixen aquesta generació.

 

També va ressaltar la importància de crear “estructures de credibilitat” entre els nens. És a dir, que el professor, més que un transmissor de coneixements, ha de ser un exemple a seguir, un model de vida, s’ha de preocupar més per establir ponts de comunicació amb els alumnes que per aconseguir que memoritzin històries.

 

Per cloure la trobada es va obrir un temps de col·loqui que va permetre als professors fer aportacions i plantejar preguntes al ponent.

 

 

CEC – 25/06/09

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats