RECOLLIDA D’ALIMENTS A SANT BOI

 

El dissabte 4 de juliol, de 9 a 14 hores, els clients dels supermercats de Sant Boi trobaran, en sortir de l’establiment, una taula solidària. En ella, voluntaris de les esglésies evangèliques i parròquies de la ciutat sol·licitaran la donació d’algun dels productes de la seva compra.

Conscients de l’augment del nombre de famílies santboianes en situació de dificultat econòmica com a conseqüència de la crisi, aquestes entitats col·laboradores del Banc d’aliments, han volgut promoure una acció que aplegui tota la ciutadania sota el lema Fes-ho pels teus veïns.

 

El menjar recollit a les taules solidàries es destinarà, per tant, a pal·liar les necessitats de les famílies en condicions més precàries.

 

 

CEC – 25/06/09 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats