MINISTERI EVANGÈLIC A PRESONS: JORNADA DE TREBALL A MADRID

 

El passat 6 de juny va tenir lloc a Madrid el “II Encuentro de Coordinadores de Asistencia Religiosa Evangélica”, organitzat per la Conselleria d’Assistència Religiosa (ARE) de la FEREDE. Aquesta trobada va aplegar els coordinadors i responsables autonòmics dels Centres Penitenciaris a nivell estatal amb l’objectiu d’establir un projecte de competències de treball a nivell territorial.

 

El Ministeri Evangèlic a Presons del CEC (MEP) va estar representat pel seu coordinador, Carles Moya, i per la coordinadora del Centre Penitenciari de Joves de Barcelona, Lídia Tudela.

 

Presidits pel Secretari Executiu de la FEREDE, Mariano Blázquez, i el Conseller d’ARE, Julio Garcia Celorio, el programa va suposar l’establiment d’estructures territorials en les que els Consells Evangèlics Autonòmics prenguin la responsabilitat de l’assistència religiosa evangèlica als centres penitenciaris de la zona. Un projecte de treball en que el MEP és pioner i paradigmàtic, i que altres autonomies, com Cantàbria, ja han adoptat.

 

A més, es van abordar temes relacionats amb la formació del voluntariat en aquest àmbit i es van rebre els informes de cadascuna de les autonomies. Finalment es va acordar convocar la I Trobada Bianual Nacional d’ARE (27-28 de novembre de 2009), establint la participació del MEP en la comissió de preparació d’aquest esdeveniment.

 

Foto: FEREDE

 

CEC – 25/06/09 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats