REUNIÓ DE TREBALL DE LA COMISSIÓ PERMANENT DE FEREDE

 Segons informa la plana web de FEREDE, els dies 5 al 7 de maig, la Comissió Permanent d’aquesta entitat es va reunir a Gandia en unes jornades que van convinar l’atenció als temes ordinaris de l’agenda i la reflexió.

 

Es va reflexionar àmpliament sobre el model de FEREDE que es vol tenir d’aquí a 10 anys. En aquest mateix nivell de reflexió es va valorar la necessitat d’iniciar un procés d’estudi per intentar optimitzar el treball i els recursos emprats pels organismes autònoms depenents de FEREDE (Diaconia, Consell General d’Ensenyament Religiós, Canal de Vida, i Imatge i Comunicació Protestant).

 

En el decurs dels tres dies de treball es va procedir a l’aprovació, per part de la Comissió Permanent, d’una Declaració sobre la reforma de la Llei de l’Avortament. En paraules de la pròpia Comissió, el text “resumeix la posició majoritària de les Esglésies Evangèliques/Protestants a Espanya, sense perjudici de que puguin haver altres evangèlics/protestants els quals, des de la seva llibertat de consciència i opinió, puguin sentir-se més o menys identificats amb ella”.

 

CEC – 14/05/09
Font: FEREDE

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats