PAKISTAN. VÍCTIMES INFANTILS

 

Amb una població de més de 140 milions d’habitants, el 80% dels quals resideixen en zones rurals, la República Islàmica de Pakistan figura en la llarga llista de països on el cristianisme és perseguit.

El 97% de la població es declara Musulmana, mentre que l’altre 3% es distribueix entre Cristians, Hindús i altres grups minoritaris.

Els cristians són perseguits des de fa temps en aquest país, especialment en la zona de Karachi, on el 22 d’abril els talibans van atacar una comunitat cristiana i sis esglésies.

A mesura que els talibans controlen la zona, s’imposa la “sharia” (llei islàmica) que contempla aspectes com la prohibició de la Bíblia, la música i els càntics religiosos. Els càstigs infringits a qui no l’observen inclouen cops i mutilacions. Evangelitzar està penat amb la mort.

Serveixi com a exemple la història d’Urfan Nadin, un nen cristià de 12 anys que es troba en estat molt greu després que un grup de talibans obrissin foc contra una manifestació cristiana en aquesta regió i el ferissin. La manifestació era una resposta a les pintades amenaçants aparegudes en les façanes d’esglésies i llars cristianes.

Font: CBN News.

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats