MEP: TROBADA DE COORDINADORS I VISITA A LLEIDA

 L’agenda del Ministeri Evangèlic a Presons (MEP) ha estat plena d’activitats en aquests darrers dies. A la coordinació dels equips de voluntaris que setmanalment visiten els Centres Penitenciaris catalans, s’han afegit dues activitats més.

S’iniciava la setmana amb una trobada de coordinadors, el dilluns 4 de maig a la tarda, per tal de conèixer la situació de cadascun dels equips, analitzar les dificultats sorgides, presentar propostes de futur i establir els paràmetres per a reforçar l’atenció religiosa protestant als centres.

 

Com en ocasions anteriors, l’esperit fraternal i el desig de servei van presidir la trobada. A més, va ser una bona oportunitat de conèixer de primera mà les experiències viscudes i compartir un temps de reflexió i germanor.

 

Divendres, 8 de maig, el responsable del MEP, Carlos Moya, va desplaçar-se a Lleida per visitar els agents pastorals que atenen el Centre Penitenciari de Ponent. Aquest és un dels primers equips que es van formar i que ha vingut realitzant –i realitza- una remarcable tasca d’atenció als interns.

 

En l’actualitat, el Ministeri Evangèlic a Presons atén tots els Centres Penitenciaris catalans amb un equip d’uns seixanta voluntaris.

 

CEC – 14/05/09

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats