JORNADES DE FORMACIÓ PER A MESTRES DE NENS

 La Missió Evangèlica de Catalunya organitza en col·laboració amb el Departament Nacional d’Educació Cristiana de les Assemblees de Déu, unes jornades especials de formació adreçades a les persones que treballen amb nens (professors d’Escola del Diumenge, educadors infantils, monitors, etc) a càrrec de Gladys Rodríguez, conferenciant de reconeguda i àmplia experiència.

Serà el proper 23 de maig, de 10 a 19.30 hores, a l’Av. Matadepera, 241 de Sabadell i la matrícula establerta és de 10 euros.

 

Aquestes primeres jornades es completaran el dia 21 de novembre, amb 4 sessions de treball impartides per la psicòloga i escriptora Ester Martínez, que tractaran sobre la psicologia infantil en les diferents etapes del nen, des de la infància fins l’adolescència.

 

Més informació, pacolobato@ono.com o 600 478 721.

 

CEC – 14/05/09

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats