ES PRESENTA “FORJANDO TU CARÁCTER”

 Diumenge, 17 de maig, l’Església Evangèlica Metodista Bethel de Barcelona serà l’escenari de l’acte de presentació del llibre “Forjando tu carácter. 7 propósitos para la vida cristiana”, cinquè volum de la col·lecció “Propósito”, editada per la Casa Metodista de Publicaciones.

 

El seu autor és Guillem Correa, pastor d’aquesta comunitat barcelonina i president del Consell Executiu de l’Església Evangèlica Metodista Unida, qui ha publicat tot un seguit de llibre sobre Discipulat i Educació Cristiana.

 

Es tracta d’un material molt adient per a la Teologia Pastoral, donat que ofereix una eina de fàcil lectura i plena de rigor. Tal i com indica la contraportada del llibre, està “pensat per a cristians que vulguin aplicar la teologia a la seva vida pràctica o per a aquelles persones que es plantegen seriosament arribar a ser cristianes”.

 

Està previst que després d’aquesta presentació a Barcelona, el llibre es presenti en altres comunitats.

 

CEC – 14/05/09

 

Noticias relacionadas:

Els comentaris estan tancats